Avslutning

Avslutninger, hjertet mitt knekker litt. Men sier “på gjensyn” og ikke et endelig “farvel.” I dag er jeg offisielt mamma til kun barn på videregående skole. Den siste går ut ungdomsskolen i dag og det er skikkelig, skikkelig rart.

Det som også er rart blir og ikke følge den klassen som har tatt meg veldig godt i mot. Jeg har fått være en del av deres liv på tur i Danmark, Bolærne, Lofoten, overnatting på skolen og Roseslottet.

Jeg har plukket flått, renset sår, trøstet og motivert når veggen har vært faretruende nær. Vi har ledd så tårene har trillet, jeg har blitt brukt som vekkeklokke med snooze- funksjon, sjåfør og delt så mange utrolig fine stunder og jeg kjenner meg mamma- stolt når vi er på tur når jeg kan være en del av den utrolig flotte gjengen der.

De kryper ikke bare inn i hjertet. De braser inn som bare tenåringen kan gjøre, slenger igjen døra, låser den og hiver nøkkelen langt fanden i vold. De blir der. Selv på videregående.

“Anja, vi vet jo hvor du bor” ropte en av gutta på tur når jeg sa jeg grua meg til ikke se dem så ofte. Uansett hvor jeg bor vil døren for alltid stå åpen for dem.

Men først skal jeg grine meg igjennom taler, klemme kohorten min og håpe de husker å komme innom minst tre ganger i løpet av ferien.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.