Årets ord og nyttårsforsett

Så har et nytt år startet. Jeg har lest mange poster. Noen er sanne og ekte. Noen er fulle av håp og drømmer. Andre burde ikke vært publisert. Men man lever jo det livet man gjør uansett hva man poster, og kanskje det er det jeg ønsker meg mer av i det nye året. At folk er ekte og snakker med en tunge (som alle vi som leste “Sølvpilen” kan relatere til, jeg drømte forresten om å bli Månestråle med en egen Tinka).

Min datter lurte på hva mitt nyttårsforsett var. “Jeg skal fortsette si NEI” sa jeg. Det er fint med grenser. Det er enkelt å forholde seg til for andre også. Så årets ord er altså “Nei” Foreløpig er det ikke meldt om noen dødsfall.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.