Annonse, hvorfor dukker den opp igjen og igjen?

Annonse, hvorfor dukker den opp igjen og igjen?

Annonse, hvorfor dukker den opp igjen og igjen?

En del av dere har sikkert lagt merke til at noen bloggposter starter med //Annonse//. Dette er fordi jeg ikke har penger til å betale en eventuell bot fra Forbrukertilsynet for misvisende reklame. Det er da en post som inneholder ett produkt jeg har fått eller ett innlegg jeg har blitt betalt for å skrive. Inspira har blant annet Fru Jacobsen som holder oss i øra og informerer når krav til merking skjerpes. Evig takknemlig for det!

Jeg sier ikke “ja” til alle som spør. Og så spør jeg alltid før jeg mottar noe om de vil jeg skal skrive uansett hva jeg mener. For jeg vil ikke poste et innlegg om noe jeg ikke kan stå inne for sjøl. Noen kan også bare bestille en publisering. Men det finnes faktisk noen øyne som ser på hva jeg gjør og kopierer den adferden. Hei, jentene mine!

Det nærmeste du kommer sponsede innlegg om baby her inne er hva du eventuelt kan bruke babyproduktene til etter at de har vokst fra dem. Dere husker kanskje innlegget jeg skrev om en stelleveske? Det er jo meg, ta vare på ting som funker og bruk ting som funker. Jeg ville hatt null troverdighet om jeg begynte skrive om hvor bra en stellematte eller vogn er. Men om det kommer til å handle på nett, spare penger, lage mat, om store barn, trene og tenke positivt tenker (forhåpentligvis) de fleste at dette er den Anja de kjenner.

Annonse, hvorfor dukker den opp igjen og igjen?

Jeg lever ikke av bloggen. Jeg satser ikke engang på at jeg skal gjøre det. Men jeg synes det er morsomt å skrive. Og noen ganger savner jeg at noen snakker om de tingene jeg brenner for. Da er det kjekt å få bukt med skrivekløen, hamre ned via et tastatur og publisere så har i hvert fall noen prøvd å gjøre noe eller si det høyt.

Men det koster litt denne hobbyen her, da. Jeg kjøpte ett eget domene i år, hurra for meg, og jeg har nå en stab med teknikere i ryggen. Jeg betaler penger for at bildene skal ligge trygt på en server og at teksten ikke skal forsvinne der ute blant alle nullere og enere. Jeg bruker også litt tid her og der. Noen poster kommer rekandes på ei fjøl. Andre jobber jeg med over lang tid og får mange til å lese igjennom før jeg holder pusten og trykker “publiser.” Jeg liker å gjøre ting skikkelig.

Så derfor har jeg sagt ja, og jeg kommer fortsatt til å si ja, om noen spør om å få bruke nettopp Lappeteppet som en måte å nå ut til sine målgrupper. Jeg tror ikke det kommer dit hvor det blir daglige innlegg som er sponset, men innimellom er det kanskje 1-2 i uka. Deretter kan det kanskje gå mange uker?  I mellomtiden håper jeg kanskje du lar deg inspirere, eller hopper over, de som starter med ordet //Annonse//. Det er merket i starten av hvert innlegg slik at det skal være lett for deg å se og skille ut. Gi meg en lyd om du synes det blir for mye, kan vi si det sånn?

Casa Didriksen skrev ett veldig fint innlegg om reklame på egen blogg og inspirerte meg til å si noe av det samme. Anbefales om du fortsatt har lyst til å lese litt til før dagen starter på ånkli (du kan jo finne innlegget der hun snakker om det siste store samarbeidet hun fikk til, om store fordeler og fronting av BH og sengetøy). God morgen!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. ?
    Fin måte å informere leserne om hva et innlegg med *annonse* faktisk betyr!
    Du har full troverdighet – og det må du bare fortsette med Anja! Heia deg!

  2. Det er nyttig å gi leserne informasjon. Jeg tror jammen jeg skal gjøre det samme. Må bare sove først og hente Macen hos datamskindoktoren 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.