Alvin The Great!

Ny helg og besøk av en ny hund. Dette er Alvin! Han er kunstnerens hund. Artig lite skrue. Veldig liten skrue. Han er av typen “Maltipom” og er da en blanding av Malteser og Pomeranian.

I stua får Ida gjennomgang av alt hun fikk til jul og en- til- en undervisning av Anki Helgor. Hun er en tusenkunstner og energibombe. Akkurat det vi trenger!!!

Vilde er litt slækk i strikken etter seks timer med trening i går. Men hun har hjulpet til med å re senger. Det får man si seg fornøyd med i dag!

Klokka er fire. Nå starter det å mørkne der ute. Jeg har tent lyktene ute. Man kan jo ikke forbanne mørket. Man tenner lys.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Å! Nok en skjønn liten firbent venn på besøk i Kosekroken!
    Du kan jo snart tilby kennel – mot betaling så klart! Hadde vi fortsttt hatt hund. Ville du vært førstevalget mitt til å passe henne, med de flotte leserbrevene hundene «dine» sender ? De har det godt hos deg!

    • @Linn: Den der takker jeg for. Jeg forsøker ta vare på alle som av ulike årsaker befinner seg i Kosekroken uansett antall bein. De med fire bein får ofte stemme etter noen timer, merkelig det der….? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.