Anja gjør ting hun ikke kan

Burde nesten lage en serie om det. Men her er det bare å brygge seg en kruttsterk kaffe, ta på seg brillene og studere litt Youtube. Her skal det nemlig strikkes.

DOBBEL MAGIC LOOP!

Jeg har faktisk lært, fra Youtube, hvordan jeg skal strikke med strømpepinner eller settpinner. Det er et jævla kaos på tog, eller buss som var tilfellet da jeg testet i vinterferien, og pinnene ruller langt i midtganger.

Men nå skal jeg da altså strikke dobbel magic loop. Det vil si at jeg skal strikke to ermer, samtidig. De blir, om jeg husker hvor jeg stoppet, like lange uten at man trenger måle.

dav

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. YouTube er fantastisk!
    Jeg har tenkt at YouTube skal lære meg å hekle. Har faktisk gått til innkjøp av heklenåler, så nå gjelder det bare å finne tid til å lære.

    Drops har jeg hørt mange bruker å strikke med ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.