Søndag, og jeg var i hundre!

Etter en rolig lørdag var det duket for en gira søndag. En sånn dag når jeg blir sliten av “mæ sjæl” for å være ærlig. Jeg var jo allerede godt i gang når jeg kom hjem fra trening og møtte en relativt daff Ida under pleddet.

Vi delte en restelunch. Den funka bra. Ristet linfrø- kneip, stekt spinat med hvitløk og fetaost. Rester av kyllinglår, tomat og basilikum. Det funka sånn cirka veldig bra. Må være flere enn meg som lurer på om de har en indre danske som liker varme smørbrød?

Lappeteppet-smørbrød-spinat-kylling-basilikum-tomat
Restelunch trenger ikke være kjedelig

Jeg tok frem kjøkkenmaskinen for å rette opp i klagene til Vilde. Det var nemlig ikke en eneste ting i “godeskuffen” i fryseren. Jeg hadde allerede søkt om godkjenning hos arvingen og fått aksept for en ny gjærbakst. Sukkerkringle!

I tillegg må vi gjerne ha noe ekstra å ha i matboksen. Ida la inn søskenbasert vetorett og det ble dermed fylte horn. Vi måtte selvsagt prøvesmake dem også. Det gikk heldigvis igjennom kontrollen.

lappeteppet- fylte horn-gjærbakst
Varme, fylte horn med ost og skinke

Bilen er vasket, et eget innlegg om vinterklar bil kommer senere i uka, og alle mann alle er klare for en ny uke. Dagen i dag skal jeg også ha fri, jeg skal gi blod og delta på et styremøte.

Ønsker akkurat deg en knakandes kjekk mandag.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Søndag, og jeg var i hundre! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.