Det er enten av, eller PÅ!

Fredagen hadde jeg avspasering. Jeg hadde så lite planer og jeg gledet meg sånn skikkelig. Jeg skulle sitte oppe lenge på torsdag. Det klarte jeg. Når fredagen kom skulle jeg sove lenge. Det var her jeg gikk på tryne første gang.

Vilde kom kvelden i forveien. Hun hadde blitt instruert grundig om konsekvenser ved vekking av mor påfølgende morgen. Det var både frafall av arv og vask av do med i bildet. 

Den som satt på do og (nesten bokstavelig talt) dinglet klokka sju det var meg. Jeg løp tilbake i senga, gode varme senga, tenkte at nååååååååå sovnet jeg. Ikke. Jeg hørte et lavt knirk i en dør. Tassende skritt. Jeg sverger, jeg tenkte det kunne være edderkopp, for så stille var hun. Jeg hørte døra i kjøleskapet, da hadde hun hentet ut matpakke og frokost, sov nå mamma!

Så da sto jeg opp og sa hun kunne bråke. For jeg visste jeg ikke fikk sove lell. Jeg vasket klær, du og du som jeg liker lukta av rene klær. Hadde time hos tannlege på Bryn klokken elleve og fikk erlært null hull. Dog skal en fylling fra 2003 byttes ut neste gang. Men det er null stress.

En tur innom IKEA for å handle noen stablestoler. Innrømmer at jeg falt for fristelsen å ta med telys også. Men det er jo forbruksvarer her. Innafor. Jeg er ganske strukturert og rask på IKEA i forhold til mine medsøstre. Om jeg går for sakte finner jeg mye jeg ikke visste jeg trengte….. jeg er ikke et bedre menneske enn det.

Mat må man ha, og jeg har stadig unger som har vært innom og spist mens jeg har vært på jobb. De er enda ikke så smarte at de skjuler sine spor. Det går bra. Jeg bare ler. Nå for tiden er det toast som er mat for superhelter. Uansett må ting handles inn, jeg er god på shopping. Og bestilling. For du vet du har bortskjemte unger når du reiser i en egen butikk for å kjøpe riktig håndsåpe?

Hjem å ta vare på maten, henge opp klær og stable dekk. Ja, for vinteren kommer selv om man ikke er med i “Game of Thrones.” Min bil. Mitt ansvar. Jeg har på truser for store jenter! 

Etter tre butikker, og to senter, dro jeg avgårde på trening. Jeg løftet, svettet og bannet. Alt som det skal være der, altså. Men godt å få kjørt igjennom kroppen etter litt løfting av dekk.

Så da dro jeg hjem og løftet dekk igjen. Kjempesmart. Og et bord, For jentene har klaget over for lite kjøkkenbord. Vi er sjelden tre til bords. Så da havnet det vinglete trebordet vi arvet av huseier på gjenbruksstasjonen.

Endelig hjem. Det var nesten så jeg kneppet av meg BH’n på parkeringsplassen. Dørklokka ringer. “Her kommer vi” sa Vilde og Tine. “Der kommer de” tenkte jeg. Og fortsatte monteringen. De er virkelig ikke til bry!

De fikk servert middag i senga (de var veldig opptatt med Youtube) og fikk is til dessert. Jeg fikk lov til å støvsuge og vaske gulv og vipps så var det kvelden?

I natt har vi stilt klokka. Jeg sto opp, tømte oppvaskmaskinen, brettet klær, fikset PlayStation for Ida slik at det bare er å starte den opp, redd opp senga og sitter klar i treningstøy etter dagens frokost. 

Om jeg alltid har så tettpakket program? Det skal jeg si deg! I går gikk jeg all in og så 10 episoder med “American Horror Story” med Vilde. Og toppet hele driten med fire episoder “Dr.Phil. Jeg gjør aldri noe halvveis.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Det er enten av, eller PÅ! -

  2. Du altså! En av de mest aktive og organiserte jeg vet om! Veldig glad for å lese om dr.phil da!
    Jeg spiser fyrstekake til lunsj. Etter tur og hagearbeid. Vi gar veldig mye kastanjeblad i oppkjørselen, vurderer å be naboen hente dem, de er hans…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.