Verdens deiligste Lånepus

Man kan si mye om katter. Men de er ikke stive som fotballspillere i ledda! Jeg får nesten kink i nakken bare av å se på han. Og han får en imponerende lengde når han virkelig strekker ut pelsen!

Men at denne pelsen sprer glede, det er det ikke tvil om. Da jeg hadde migrene lå han ved siden av meg, helt oppi halsen, men hverken mjauet eller maset. Jeg tror dyr kjenner slikt, jeg. Tror du han skjønner vi trenger litt kjærlighet forkledd i pels?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Verdens deiligste Lånepus -

  2. Definitivt!
    Jeg tror dyrene virkelig merker humøret vårt og trøster oss, eller gleder oss når det trengs ?
    Heldig du er som har en lånepus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.