vaksine

Vaksine for voksne

vaskine

Vaksine. Jeg husker jeg grøsset da jeg sto i kø hos helsesøster på skolen. Det gikk like bra hver gang. I dag har jeg tatt “Oppfriskningsvaksiner for voksne” før jobb. Jeg, og ungene, har selvsagt fulgt barnevaksinasjonsprogrammet. Jeg er bedre til å passe på dem enn meg selv (ref frokosten sist helg). Men det er jo ikke alle vaksiner som varer livet ut.

vaksine

Nå utsetter jeg meg selv for mye mer smitte enn før. Jeg pendler med tog. Folk sitter oppå hverandre og det finnes ikke en eneste intimgrense som ikke er grundig tråkket over når du kommer til Oslo S.

Hvorfor vaksine?

Og husk, en ting er at du vaksinerer deg selv og dine, men en annen ting er at du er med på å bygge opp flokkimmunitet. Nå tenker jeg ikke bare på de som kommer fra land som ikke har fulgt vaksinasjonsprogrammet, eller av personlige årsaker velger og ikke vaksinere seg selv og barna, men det er faktisk noen som ikke kan velge. Som ikke kan vaksinere seg.

Er du usikker på om du bør vaksinere deg finnes mange av vaksinasjonskortene på nett hos Helsenorge.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.