Hennes frokost vs min

Hennes frokost

Ida poppet innom på søndag. Hun gjør ofte det. Nesten daglig, faktisk. Det er fordelen med at mamma og pappa bor nærme hverandre selv om de ikke lenger er kjærester.

Hun var som vanlig sulten, datter av mor “Lille Larve aldri mett”, og jeg svingte meg rundt tidlig en søndags morgen….. *nynner* Jeg vasket dog ikke tøy, eller hengte opp for den sakens skyld, men mat fikk hun selvsagt.

Min frokost

Min frokost var plutselig veldig kjedelig. Men det går bra, man ønsker jo alltid bedre for sine barn enn seg selv? Spør meg ikke hvorfor, men av en eller annen grunn synes jeg skinka smaker bedre når den er fliset opp slik. Brødet var i det minste hjemmebakt (oppskrift her) og jeg ble mett. Men vær så snill og si at det er flere som er sånn som meg!

Hensikt oppnådd!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Hennes frokost vs min -

  2. Jeg hadde spist deres begges frokost ?
    Den isteen er skikkelig digg!

    Koselig med uventet besøk ?

  3. Klart man skal “flise” opp skinka! Det gjør jeg nesten bestandig.
    Hjemmebakt brød, du inspirerer, kanskje i morra? Denne høsten har vært litt hurramegrundt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.