Vagina, blomst og Pippi

Jeg har fått en Pippi. Det er helt typisk Ida å svare “Ja” når noen spør henne om noe. Og hun hiver seg stadig ut i prosjekter hun aldri har gjort før. For det ordner seg!

Sist gang hun sa “ja” var til sin lærer fra ungdomsskolen. Hun ville ha en kake. Ikke hvilken som helst kake. Men en vaginakake. Og som Ida sa når jeg kom ut på kjøkkenet. Den ble nesten litt for realistisk.

Jeg er heller ikke så god på å si nei. Jeg er også ganske glad i å dele på goder som fersk bakst. Det har de som eier huset fått merke. Og på søndag fikk jeg en blomst til hagen av dem som takk. Det var veldig hyggelig!

På søndag var det også bilvaskedag og Wenche var med. Begge bilene fikk skikkelig behandling og nå er det som å kjøre en ny bil igjen. Det morsomme er at det er jo ikke så lenge siden jeg tok min bil innvendig. Og da jeg skulle fylle spylevæske tar jeg meg selv i å vaske litt her og der i motorrommet. Da tenker jeg vi har “runna” bilvasken?

Ellers nytes gode dager i solen. Det er unektelig litt deiligere å gå tur i sol enn i sludd og stiv kuling (selv om det også har litt sjarm for en værtulling som meg).

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Vagina, blomst og Pippi -

  2. Ja, den ble jo veldig realistisk!

    Du og bil altså! Der er du faktisk forbildet mitt. Seriøst ment altså, du er så flink. Jeg tenkte på deg sist jeg vasket bilen innvendig. Det vil jeg si jeg fant en våtserviett og tørket fort over… tittet på gulvet og så alle steinene og møkka. Så gikk jeg ut og slang døren igjen. Det var det, tenkte jeg…. der må jeg bli myyye flinkere! Robert er så oppgitt over meg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.