Ut på tur, unngå å bli sur!

Fredag, altså i går, jeg var dønn sliten. Jeg vet hva som funker. Det er ikke å se på TV. Jeg orket ikke engang skifte bukse. Ut på tur i hvite bukser, det er så typisk meg å bare drite i alt og bare gå. Jeg går tur i kjole, Stormberg, regntøy og arbeidsklær. Men jeg har alltid gode sko. Fargekombinasjoner betyr ikke så mye, men jeg ser jeg er glad i rosa fortsatt.

Rotvelte
Rotvelte- jeg måtte selvsagt klatre på treet og holdt på å falle nedi….

Det hadde blåst ganske greit. Jeg møtte hagebordet mitt på parkeringen og det var mange trær som hadde fått merke naturkreftene. Lite regn gir mindre grep for røttene, sånn er det bare.

Timeout – liggende på treet, ser opp på blå himmel med lydbok på øret!

Det er få ting som funker like bra, og kjapt, som en timeout i frisk luft. Når hodet er tungt etter “en lang første uke på jobb etter ferien pluss overtid” og øynene såre etter timer foran skjerm… gi meg en himmel å hvile blikket på og vind i ansiktet.

Ny dag, ny tur!

I dag bakte jeg brød på formiddagen og tok turen til “Stemmær’n.” Eller Steinbruvann som det heter på kartet. Med sekk på ryggen og litt lettere humør enn dagen før gikk jeg en tur jeg ikke har tatt på en stund.

Hvilken vei, sa du?

Jeg gikk og gikk, det kom aldri flere vann og til slutt måtte jeg stoppe en ivrig jogger. Det viste seg at jeg kunne gå en runde “men den blir innmari lang, assa!” Så da snudde jeg, for å se om jeg kunne finne den opprinnelige veien jeg skulle gå.

Til slutt fant jeg riktig vei!

Og plutselig var den der. Veien jeg bare hadde gått forbi. Det er ikke første gang mitt indre kompass bare tuller det til. Men hallo, det var fint vær og lydboka var knallbra. Bare smil på meg, altså!

Jeg blir blid av farger!

Jeg fant bilen, rakk postkontoret og fikk handlet mat. I steden for å reise hjem havnet jeg på et nytt senter for og drikke kaffe med Wenche og hennes venninne. Tipp, topp og tommel opp for denne dagen!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Ut på tur, unngå å bli sur! -

  2. Deilig med slike fristeder i nærheten =)

  3. Skogen altså! Det blir ikke mye bedre. Og gode klær er viktig, til både varmt og kaldt og vått og tørt! Håper batteriene er lada , og at du er klar for en ny uke.
    Jeg har gått lang tur og plukket blåbær, SÅ fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.