6 tips til deg som pendler

lappeteppet-vente-tog

Jakka må være lang

Glem å vise frem rumpa du bygger ved å gå frem og tilbake (eller kanskje en ekstra stasjon her og der, ref “Hverdagstrimmen sin det, tenker jeg”), kjære pendler. Det løfter ikke reisingen til nye høyder om du har full gjennomtrekk i antrekket.

lappeteppet-anjaholt-vinter-404-feilmelding

Jakken må være «generøs»

Det er utrolig mange lange jakker. Men det holder ikke at den bare er lang. Du må også sørge for at du kan komfortabelt. Den røde parkasen min er kjempefin. Materialet er også ganske tilgivende når det kommer til smussavvisning og kamuflering av flekker. Men den er for smal nederst og jeg går som en snurpete frøken. Men innsvinget jakke er flott, da stopper du den kalde luften før temperaturfølerne på torsoen kan vise antall grader.
Og husk hette!

Likfingre – not the way to go

Om du er frysepinn som meg må du kanskje også trå til med «dåbbel vått» på de ekstra kalde dagene. Dessuten er det bassilusker overalt. Når du hviler hånden mot et gelender eller trykker på en knapp er det lite fristende å tenke på hvor mange andre som har trykket på akkurat samme knapp eller tatt på samme gelender uten å vaske hender….

Kalde føtter – også utenfor kirken

Skikkelige vintersko har aldri vært viktigere. Rågummi i sålene og innlegg i ull. Kalde føtter har aldri vært sexy og det gjør absolutt ingenting for å øke humøret. Husk å smøre skinnsko eller spray impregnering på Gore-Tex! Disse skoene er minst like gode i år som i fjor.

lappeteppet-app-nsb

Appen er din venn, kjære pendler

Før du går ut av ditt varme rede eller hi, sjekk appene dine. Hvordan går trafikken i dag? Det er bedre å jobbe hjemmefra enn å stå kald og stirre ut i det tomme intet å kjenne livsmotet sakte ebbe ut. Jeg bruker tog og sjekker denne siden ofte!

hodetelefoner-pendler

Små ting – stor forskjell

Gjør pendlingen så behagelig som mulig. Hodetelefoner med støyreduksjon. Det tror jeg er det beste som er oppfunnet. Varm drikke (denne koppen vant testen) som holder på varmen og ikke lekker i veske eller sekk. Podcast på øret er gratis, les en bok eller du kan laste ned en episode fra Netflix før avreise.

God pendleuke til deg!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: 6 tips til deg som pendler -

  2. Pendling kan være ganske fint! ? Og ja, det er Superviktig med komfort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.