Taterstigen – kultursti langs Glomma

Taterstigen
Taterstigen

Taterstigen, eller Taterstien som den også blir kalt, er en sti taterne brukte når de gikk fra Fet til Sørum langs Glomma. Jeg og Merete parkerte en bil i fetsund og kjørte sammen til Sørum hvor turen startet. I følge “Opplev Sørum” går denne kulturstien i et ganske bratt terreng. Men nå kan jeg si at dette kun er etter østlandsk målestokk.

Turen er snill og er 3 km hver vei. Vi hadde aldri gått her før så vi var litt usikker på hvor lang tid vi ville bruke. Da vi kom frem til Fetsund snudde vi og gikk tilbake. Endte da på en herlig kveldstur, til glede for mange mygg, på 6 km.

Skal du gå Taterstigen anbefaler jeg at du har med deg en liten sekk med noe å drikke, en jakke eller genser (siden vi bor i Norge), dorull og myggspray (denne påføres gjerne et par ganger i løpet av turen også). Er du den flinke på tur tar du også med deg kaffe. Benk er fikset!

Taterstigen

Merete er den flinke. Hun hadde med kaffe, og denne benken ble dagens rasteplass. Ja, hun hadde også med pledd. Hun er med andre ord en perfekt turkamerat, skal jeg si deg. Jeg er glad i å gå tur, ikke bare noe jeg sier, og vi fikk dekket områder som konflikthåndtering, kjærlighet, Momo og dødsfall på turen. Livet der, altså!

Taterstigen

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Taterstigen – kultursti langs Glomma -

  2. Så koselig å gå kveldsturer sammen! Da blir turen plutselig mye hyggeligere ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.