Sukkerkringler – søtt, mykt og deilig!

Jeg lar meg inspirere stadig vekk, denne gangen til å lage sukkerkringler. Monica er kjempeflink til å bake og gir meg stadig vann i munnen. Denne gangen lot jeg meg friste til å bake kringler (oppskrift her). Det har jeg jo aldri bakt før, klart det gikk bra?

Vilde rynket litt på nesa her om dagen. “Godteskuffen” som er den nederste skuffen i fryseren var nemlig tom! “Er det ikke engang hjemmebakt brød eller en liten snurr?”

Og de ble veldig myke og gode. “Ti av ti tomler” fra Ida. Skal de bakes igjen? svaret er ja. Hun forklarer veldig grundig, det er umulig og ikke få det til. Det liker jeg! Du kan også bli inspirert via hennes Facebook- side Monicake.

lappeteppet-sukkerkringler-gjærbakst
Sukkerkringler, så myke og gode!

Har enda ikke bestemt meg for hva den neste gjærbaksten jeg skal prøve ut er. Har du tips til noe du tror jeg vil like, gi meg et lite vink eller link!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Sukkerkringler – søtt, mykt og deilig! -

  2. Så gøy du prøvde ut og så bra du lika de ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.