Strikk uten oppskrift

Ting tar tid når man ikke kan. Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal lage en genser. Det har jeg gjort før. Men denne gangen skal jeg lære meg raglan. Jeg har søkt opp på Youtube og er godt i gang!

Mønster, der er jeg ikke i gang enda. Så da tar vi en genser vi liker, og strikker etter den. Det funker fint så langt. Og jeg er jo skikkelig petimeter på noen ting, så her skal det være rett. Følg med videre, så skal vi se om det blir noe som kan brukes etterhvert!

PS. Garnet som brukes er Drops Air i fargen Skoggrønn og jeg strikker på pinne 5.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.