Stol på meg!

Det skjer noe når mennesker stoler på hverandre. Jeg gikk forbi et bord i en hage for en tid tilbake, ingen folk var å se. Et bord med honning og beskjed om å vippse om du ville ha. Jeg spiser ikke sånn super mye honning, men jentene mine gjør. Og det var så koselig, så fint og jeg tok med meg et glass på turen og vippset som takk,

Denne handelen gir meg troen tilbake på menneskene. At det finnes flere der ute som tenker at de fleste mennesker er OK.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.