Stell av skinn!

Det er sommer, det er sol og det er søndag! Neida, det er mandag og det er kun til tider vår. Og det er fortsatt plikter og ting som skal gjøres. Vi har noen “skinn” fra #ikea som stadig trenger litt stell. De hives kun i maskinen og børstes opp.

Nå lukter de så digg etter å ha hengt ute til tørk at Lånepus neppe står opp før i morgen ved disse tider? Jeg antar at jeg har gjort en god nok jobb…. bare motstå fristelsen og prompenusse den myke, pusete magen hans….

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Det der gjør jeg (også) alt for sjeldent.
    Bruker bare å riste de godt ?
    Men har andre skinn som jeg faktisk vasker på ullprogram, så litt flink, er jeg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.