Start each day with a task completed

Det gjør jeg. Jeg starter egentlig hver dag med en kaffe i senga, det er jo også en form for standard som varer ut dagen. Men det jeg tenkte på var å re opp sengen!

Det hører med til historien at jeg har gjort dette før jeg fant denne videoen, men jeg deler tanken. Start i det små, gjør mange små riktig så blir det noe stort.

Det blir dominoeffekt av også gode ting. En ulykke kommer sjelden alene, hvorfor tror du ikke at den gode følelsen oppfører seg annerledes?


If you make your bed every morning you will have accomplished the first task of the day. It will give you a small sense of pride, and it will encourage you to do another task and another and another. By the end of the day, that one task completed will have turned into many tasks completed. Making your bed will also reinforce the fact that little things in life matter. If you can’t do the little things right, you will never do the big things right.

If you want to change the world, start off by making your bed.

seng

PS. Om du fortsatt ikke har kjøpt det, og liker kaffe på senga men ingen leverer den til deg på daglig basis eller så ofte du ønsker? Kjøp en brukt på finn.no!

kaffemaskin

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Start each day with a task completed -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.