St. Hans, en tur i skogen med inspirert topplokk!

Ingen skal være alene på St. Hans, med mindre man ønsker det. Og det er da slettes ingen grunn til at man skal sitte alene, selv om man tåler sitt eget selskap? Jeg hadde med meg Anke på bygdemuseumet og det var veldig koselig. Jeg fikk meg rømmegrøt, masse smør, sukker og kanel.

Det ble bål, stort bål, og varmen slo selv oss som satt langt bak på steinen. Det var to vannslanger i full aktivitet foran og under bålbrenning. Men jammen i meg får man respekt for flammer når man virkelig ser de tar tak!

Før turen til bygdemuseumet gikk jeg meg en tur i skogen. Før det igjen hadde jeg lest Marianne sin blogg om å binde blomsterkrans og jeg ble mer enn passe inspirert. Jaja, da ble det i hvert fall et nytt profilbilde på Facebook. Har fått så mye kjeft for at jeg har lue på (og dessuten var det visst høgg- gammalt). Nå bør det være stille en stund?

Kvelden ble avsluttet med sushi og “Fifty Shades Freed” før Anke måtte hjem og pakke. Ingen tegn til hverken hodepine eller brannskader her i dag, så da anser jeg St.Hans for å være relativt vellykket.

Hva gjorde du i går?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Stille og rolig kveld hjemme, helt selvvalgt. Junior kom hjem fra ferie, ville hentes på flyplassen, og ønsket seg grillmat hjemme, så da var valget greit.

    Rundt midnatt ble det en liten tur i nærområdet for å nyte en flott solnedgang.

  2. Pingback: St. Hans, en tur i skogen med inspirert topplokk! -

  3. Her var det strand, grilling og bål. Vi bor jo ved stranda, – og da er ikke veien lang til å holde tradisjoner og vennskap ved hevd. Men, blomsterkrans har jeg ikke laget. Ble stoppet av en dame i går og hun har laget blomstereng i hagen sin. Hun inviterte meg inn til å plukke når jeg måtte ønske. Bra for insektene og for meg, – som hver gang jeg fikk besøk av mamma fikk en bukett med markblomster.

    Høres ut som også din kveld ble hyggelig 😀

  4. Bursdagsselskap med 3 åringen og babyen. Rett på NABOFEST etterpå. En superfin dag med gjengen!
    Ingen blomsterkrans på meg ? Du kledde den veldig godt! Du stråler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.