Spis opp maten din

Jeg maser stadig om at vi skal spise opp maten vi kjøper. Pai er en utmerket måte å få til nettopp dette. Inni her finner du både slappe grønnsaker, pålegg som straks går ut på dato og gamle osteskalker det ikke lenger kan skjæres av.

Paideigen lager du lett selv kvelden i forveien, eller kjøper for cirka 30 kroner i butikken.

Paideig:
200 g smør
300 g hvetemel
1 dl vann
0,5 ts salt

Hva er trikset ditt med eggestand? For her har jeg sett mange løsninger, og er det flere som meg som sliter med å få denne helt fast på første forsøk? Sist brukte jeg 3 dl fløte og 3 egg, men jeg tror jeg med fordel kunne hatt mer egg i? Uansett, den ble mer enn spisendes og funker like godt som lunch, eller i en matpakke, dagen derpå.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pai er genialt, funker med alt som er litt trist i kjøleskapet. Eggestand? Hm. Litt mindre væske er sikkert lurt, evt så dropper du hele greia og kjører på med gamle tomater,spinat eller annet med endel væske. Takk for påminnelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.