Småstrikk blir til

Her har kreativiteten tatt litt overhånd. Det begynte med “Enkelt flettepannebånd” fra Strikkeglede123. Og så la jeg til en av “Siri sin enkle hals” fra Krauseri med sadelskulder. For sadelskulder hadde jeg jo aldri laget før.

Og så ville jeg det skulle matche, så da måtte jeg knote litt (les: ta opp så mange ganger at jeg til slutt kasta hele strikketøyet i hjørnet, freste “der kan du ligge til du kan oppføre deg” i mens jeg trasket i såkalt DRITTSINNE i en time ute).

Men etter mye om og men fikk jeg det altså til. Mestring der, altså…. og avsluttet med en Icord- kant før den ble dampet og tatt med på tur.

Garnet er fra Lanullva og herlighetene er strikket på pinne nummer 5.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.