Skogfrue viser oss mer naturlig livsstil

ANNONSE

Skogfrue gjør oss grønn

Skogfrue gjør oss grønn

Skogfrue har satt i gang ett kurs om en vei mot en mer naturlig livsstil. Hver uke har sitt eget tema, og hver uke får du tre oppgaver du kan gjøre, som alle vil ta deg et skritt nærmere den grønne drømmen. Link til hver leksjon kommer automatisk på mail hver uke, sånn at du ikke glemmer det bort underveis. ?

Kursinnhold:

  • detox hjemmet ditt
  • en verden av grønn mat
  • ditt naturlige nærområde
  • dropp engangsproduktene
  • naturens påvirkning
  • grønn opp vanene dine
  • design hagen din
  • finn klanen din
  • naturlig bevegelse
  • lær deg et håndverk

Skogfrue gjør verden litt grønnere!

Prisen er ikke avskrekkende, 599 kroner, du kan kjøpe det her! Men med koden “naturlappeteppet” får du 75% rabatt. Si meg, klarer du fortsatt takke nei? Det gjorde ikke jeg.

PS: Jeg merket innlegget med “annonse” fordi det er en rabattkode her. Jeg tjener ingenting på at du kjøper kurset. Og jeg skal kjøpe mitt eget kurs straks. Skal vi gjøre det sammen?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.