Rullekake og voksenpoeng, er du ikke enig?

Jeg fikk en del syltetøy sist jeg passet Ludde. Vi spiser ikke så mye syltetøy egentlig, så da Monica plutselig kom med en oppskrift på rullekake bestemte jeg meg for hva den skulle brukes til. Monica sin rullekake!

Og jeg er fortsatt veldig forelsket i kjøkkenmaskinen min. Den gjør blanding, pisking og elting til en drøm. Har aldri fått så flott eggedosis før. Oppskriften hennes er knallenkel med steg for steg så selv denne dama fikk det til.

Jeg hadde intensjoner om grønt mønster, bevis på bilde nummer en, men det ble glemt når den skulle i ovnen…. så jeg klasket på litt melis og der “satt’n a’vikkavæl.” Tusen takk for inspirasjon Monica!

Rullekake og voksenpoeng

Rullekake og voksenpoeng

Jentene fikk hver sin bit før de dro til pappa og hans nye kone (gratulerer, igjen!) for å se på Grand Prix. Resten ble båret opp til huseierne. Kake skal ikke spares på, den skal spises og deles! God lørdag!

Rullekake og voksenpoeng

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Mmm, ser riktig så godt ut det der =)
    Skogsbærsyltetøy har jeg ikke prøvd å ha i, kanskje det blir det neste gang =)

  2. Så herlig! Rullekake er veldig godt skal absolutt spises lg deles på!!

    • @Liv Judit: Skal nok steke min neste et minutt eller to mindre neste gang. Monica sin oppskrift sier 6-7 minutter, min var ikke stivnet på toppen da men plutselig var det litt for mye. Tipper 10 minutter på min ovn. Gleder meg til å høre hvem du skal glede!

  3. Kaken var digg, ikke sant? Nope, enig med deg, den skal IKKE spares på ?? vi delte ut en kake til naboene og fikk besøk på ettermiddagen, så her var det ikke annet enn smuler som bevis på at det en gang var kaker …

    Den så skikkelig fin ut, Anja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.