Rester er til for å brukes!

Slik er jeg med mat og tydeligvis også på garn. Jeg aner ikke hvor lenge jeg kommer til å strikke. Men pannebånd er en av restene det blir etter garn bestilt til genser.

Pannebåndet heter “Chunky Twist ” og er fra Rilleruth. Denne var skikkelig enkel å lage. Nesten moro at jeg kan lage noe som ser litt avansert ut, det er som med en tryllekunstner. Det er bare juks og bedrag!

Chunky Twist fra Rilleruth

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Det var kjempefint, Anja!
    Himmel og hav, så flink du er blitt med pinnene!

    Legger inn en bestilling på et pannebånd også, jeg ?Nydelig farge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.