Queensbegood.no – Gründer med attitude!

Annonse for Queensbegood
Queensbegood

Queensbegood

“Jeg har fulgt bloggen din siden 2009” skrev hun. Jeg kjente hjertet hamre. Hva nå?

Det var sånn cirka slik meldingen startet. Min indre atomknapp kunne raskt slås av. Jeg hadde ikke tråkket noen på føttene. Det var ingen som skulle ta hverken mine eller meg. Det var bare ei som syntes jeg skrev bra. Ei av hennes venninner driver en webshop, hun så en genser og tenkte på meg. Om jeg ville ha en?

Selvsagt ville jeg det, og jeg elsker jo fremsnakk, så jeg tilbød meg selv å skrive om genseren. Jeg merker innlegget med annonse uansett, jeg fikk genseren i gave uten forbehold men liker godt konseptet deres. Og jentene mine har allerede satt opp turnus for hvem som skal bruke genseren når.

Mamma, jeg visste ikke du var sånn offentlig feminist!

Jeg bestilte i XL selv om jeg ikke er stor. Men en hoodie skal være stor. Den er vasket (på vranga) og trykket sitter like bra. Pakken kom fort, det er alltid en pluss, særlig om det er en gave. Jeg har allerede sagt til jentene at jeg ønsker meg hotpants. Vi går ofte i shortser i Kosekroken, sjeldent kaldt der.

Mange små mennesker som på mange små steder gjør mange små ting, kan forandre verden. ~ Afrikanske ordtak

Men tilbakemeldingen varmet mer enn noen genser. Det å få det skriftlig at man treffer noen med noe. Noen som ikke kjenner meg. Noen som ikke er redd for å tråkke på følelsene mine. Det varmer, det. Så inntil videre skal hun få være anonym, hun kan avsløre seg selv i kommentarfeltet om hun vil, men vit at jeg ble glad. Jeg ble rørt. Jeg var glad jeg hadde vannfast mascara. Takk!

Det viktigste er ikke å nå ut til folk, men å nå inn til folk. ~ Per Larsen
Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Queensbegood.no – Gründer med attitude!

  2. Monica Thorsen

    Det er så velfortjent ❤️

  3. Det er ikke bare meg du treffer, men det er er absolutt ikke overraskende, Anja!
    Kul genser! Til kul dame!

    Tommel opp for rask levering ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.