Noen ganger blir man bare litt rørt…

Noen ganger skjer det ting når man venter det minst. To ganger på under en måned har bloggen tatt meg “på senga.”

Den første var da jeg var mentalt sliten etter en begravelse. Jeg fikk en super melding som jeg har lest mange ganger siden. Om ei jeg vokste opp med.

I går var hodet svingstang etter et heldagsmøte med påfølgende middag. Det dukker opp en melding fra ei som har fulgt bloggen siden 2009. Jeg måtte lese den flere ganger før jeg forsto den faktisk var til meg.

Jeg har ingen religion å støtte meg på. Men jeg tror på mennesker. Det bor så mye godt i enkelte mennesker og jeg skal fokusere på dem.

Det vil for alltid eksistere “bitterfitter, rasshøl og løkruller.” Om alle bare kan snu det andre kinnet til og ikke gi de oppmerksomhet kanskje de finner på noe annet.

Det begynner med deg og meg. Jeg skal starte dagen med et smil for mine barn. Jeg skal få kollegene mine til å kjenne seg vel. Jeg skal behandle meg selv fint og legge meg tidligere. Og kanskje drikke litt mer vann.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Noen ganger blir man bare litt rørt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.