“ʜᴇʏ, ɪ ᴋɴᴏᴡ ɪᴛ’s ᴍᴏɴᴅᴀʏ. ʙᴜᴛ ɪᴛ’s ᴀʟsᴏ ᴀ ɴᴇᴡ ᴅᴀʏ ᴀɴᴅ ᴀ ɴᴇᴡ ᴡᴇᴇᴋ. ᴀɴᴅ ɪɴ ᴛʜᴀᴛ ʟɪᴇs ᴀ ɴᴇᴡ ᴏᴘᴘᴏʀᴛᴜɴɪᴛʏ ғᴏʀ sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ sᴘᴇᴄɪᴀʟ ᴛᴏ ʜᴀᴘᴘᴇɴ.” —ᴍɪᴄʜᴀᴇʟ ᴇʟʏ
Forrige uke bakte jeg det vi døpte til “pizza twist” og siden jeg har ansvar for jentene denne uken regner jeg med at restene fra fryseren forsvinner i løpet av kort tid.
Disse er fylt med Creme Fraiche, urter, Norvegia og kokt skinke. Men både jeg og Vilde mente at disse fint tåler litt mer smak. Neste runde blir med tomatsaus, salami og Jarlsberg!
Fortell meg gjerne ditt favoritt- fyll til slik gjærbakst!
Følg meg på Facebook |