Offentlig transport – det funka

Nede på stasjonen, tidlig en morgen
står alle togene så pent på rad
Mannen på lokomotivet sveier på et håndtak
Tøff, tøff, tøff, tøff – toget går.

Jeg har forstått at det ikke er noe annet enn flaks som gjør at man faktisk kan ta toget. Jeg har mange venner som pendler til jobb via tog og buss. Tro meg, jeg har hørt mange stygge ord og lest mye dårlig omtale.

Når det er sagt har jeg bare benyttet toget to ganger på like mange uker. Det har gått fint. Jeg vet togene i utgangspunktet går så ofte at jeg bare kan gå ned når jeg er klar. Med kaffekopp. Den stooore kaffekoppen fra “Bodum.”

Men jeg må huske jakke, mer enn en strikket sak, en som tåler at man blir overrasket av regn. Jeg har allerede konvertert til ryggsekk. Det funker veldig bra.

Nå har jeg tatt med kontorsko også. Som ligger fast i skapet på kontoret. Det betyr at jeg kan bruke komfortable sko til og fra transport. Viktig når du har en rygg bare en kiropraktor kan elske.

Ellers har jeg faktisk kommet meg inn i rutine med matpakke(r). Bare glemt den hjemme en dag på (nesten) to uker. Jeg tar opp tre frosne skiver på kvelden, smører og legger i kjøleskap. Da tines dette i løpet av natta og er veldig spiseklare halv tolv neste dag. Snillere mot lommeboka i et strøk fristelsene bokstavelig talt står i kø.

Men i dag er det fest! På en torsdag. Innvielse av nye lokaler, en slags farvel til noen som har sluttet, en velkommen til nye. Nytt semester. Ny start. Mon tro hva denne høsten bringer?


Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Offentlig transport – det funka -

  2. Tog er en veldig behagelig måte å reise på 🙂

  3. En bra start på høsten! Og så er det hyggelig med dager med “brudd”, som slik feirign/selskap er, for da er det så velkomment!
    Jeg baker kake til i morra, straff for å tape i minigolf på lønningspils…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.