Nysirkus – dette er trening og show på høyt nivå!

Har du hørt om nysirkus før? Det hadde ikke jeg. Før Vilde en dag ville starte. Dette er en saling blanding av turn, akrobatikk, styrke, fleksibilitet, samhold og lek. Jentene her er virkelig utrolige. “Gutta på broa” som styrte lys, lyd og røykmaskin også. Snittalder på produksjonen er 14 år. Det hele startet med bidraget de deltok med, og gikk videre med, i UKM (videoen ligger nederst i innlegget i denne lenken).

Nysirkus har siden 1970-tallet vokst frem som en ny scenekunstform over hele verden. Nysirkus har vist seg å gi en positiv effekt på barn- og unges generelle utvikling, ikke bare fysisk, men også mentalt og sosialt.

Opplæring i sirkusferdigheter er ikke bare gøy, men gir også bedre balanse, styrke og koordinasjon. Mestring gjennom nysirkus gir økt selvtillitt, konsentrasjon, selvdisiplin og en kunnskap om at lek satt sammen med målrettet hardt arbeid gir varige resultater og en glede for en selv og andre. Risiko og vanskeligheter overvinnes med opplæring i fysiske ferdigheter, sikkerhet og samhandling. Kilde: Sarpsborg kommune

Nysirkus – dette er trening og show på høyt nivå!

Nå har jeg vært så utrolig heldig at jeg har fått se forestillingen to ganger. Denne her var definitivt verdt å se minst to ganger og jeg gleder meg allerede til neste. Jeg hadde selv en ulv i flokken. Tårene trillet, om mulig, mer andre gangen enn første. Jeg ble helt satt ut.

Alle ulver fikk en rose, nå er min (ikke lenger så) lille valp sliten og støl. Det har vært mange lange dager på “Volt” i Løenskog hus denne uken. Fire timer onsdag, fire timer torsdag, seks timer på fredag og fire timer i dag. Det er lov å be verden om en pause nå. Men akk så stolt et mammahjerte kan bli…..

Rødhette og ulvene er en litt annerledes historie om hva som skjer når Rødhette møter ulvene på vei gjennom skogen. Der oppdager hun rare, fine og morsomme ulver som kanskje ikke er så ulike deg og meg.

I forestillingen får du oppleve Lørenskogs beste luftakrobater i en selvkomponert forestilling der vakker koreografi og musikk tar deg med inn i et univers svært få av oss kjenner. Kilde: Lørenskog kommune

Nysirkus – dette er trening og show på høyt nivå!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Denne kunne jeg tenke meg å se også!
    Selv om jeg syns det ser litt skummelt ut! Er helt imponert over at de tør! Sitter med hjertet i halsen ?

  2. Så utrolig flinke ? Synes det er så kult med akrobatikk ❤️ skjønner godt at tårene kom ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.