Nye gardiner

Oppussing – når man skifter funksjon for et rom endrer ofte en del behov seg. De gardinene jeg var så innmari fornøyd med, som ble enda finere med den grønne fargen, viste seg å være totalt ubrukelige når man skulle sove i stuen.

Jeg svidde av 1.500 kroner på gardiner hos Princess og fikk lystette gardiner. En god investering. De er mildt sagt utfordrende å stryke. Det ble ikke akkurat noe morsommere når strykejernet takket for seg etter halvannen lengde, men nå er alt glemt og de henger oppe.

Jeg er på ingen måte like nøye som min ekssvigermor til å få riktig antall folder og bretter (det er en kunst jeg aldri kommer til å tilstrebe meg heller). Her åpnes og lukkes gardinene hver dag og det må skje kjapt og greit og dette er godt nok.

Slike “magebelter” til gardinene skulle jeg egentlig ikke ha, men disse er så stive at de overtok hele vinduet og ville vise seg frem på en nesten brutal måte. De ble derfor temmet og holder seg nå mer på plass.

Dette var en god investering!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.