Ny stasjon, ny uke, god morgen!

God morgen fra stasjonen og klar for en ny morgen! Jeg klarer ikke lage en slik frokost på hverdagen, for dette var i går, men jeg anbefaler fortsatt en brødmaskin med timer.

Det å stå opp til et nystekt brød på morgenen er bare helt fantastisk. Hele leiligheten dufter så herlig. Det blir faktisk hakket enklere å komme seg opp.

Frokost en søndag morgen!

Luen har jeg strikket på en helg. Den er myk, lett, luftig og varm. Jeg er ganske fornøyd, faktisk. Tenk at jeg fikk til det, da? Youtube er fantastisk. Kan til og med lære idioter å strikke. Mon tro om de også kan lære meg mønster?

Ellers har jeg begynt å gå til Fjellhamar stasjon på morgenen. Da får jeg litt bedre sete på toget, siden det er en stasjon før min opprinnelige Hanaborg stasjon, og litt ekstra trim.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Ny stasjon, ny uke, god morgen! -

  2. Åååå, det DER så godt ut!! 😀 Brødmaskin, faktisk..? Hmm……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.