Ny serie på øret og en genser

I dag starter jeg på Ken Follet sin Stormenes tid – Del 1. Det blir mye lytting når man ikke har ro i rumpa. Her kan du se det jeg har husket å notere på bøker som er ferdig på øret.

Jeg har strikket en genser!

Jeg har sittet stille ganske mye i motsetning til hva folk tror, på tog for eksempel. og da har jeg strikket en genser. Det er hverken tid eller rom for å gjøre noe særlig av dette når jentene er her.

Ja, jeg rekker tunge til alle som sa det ble en katteseng og ikke kunne brukes som genser…

Men nå skal jeg i skogen. Det er sol! Ida er nede hos pappaen sin og maler. Vilde har trukket seg inn på Jenterommet. Skal bare tømme oppvaskmaskinen å få i meg en kaffe til mens hodetelefonene lades. Ny bok, det er jo alltid spennende!

Folk stimer gjennom gater og streder – små og store er på bena for å overvære en henrettelse. Den dømtes gravide hustru slenger en grusom forbannelse mot bødlene og løper vekk. Det hviskes at hun heter Ellen og at hun hører til blant de fredløse. Vi er i England på 1100-tallet. Landet er splittet av borgerkrig og plaget av sult og religiøse motsetninger. Men en praktfull katedral bygges likevel i Kingsbridge. Oppføringen av katedralen skal bli skjebnesvangert knyttet til livene til de som bor i området

Storytel

Her kan du se alle bøkene jeg har husket å notere jeg har lyttet til via Storytel. Tips meg gjerne om flere gode bøker og serier, da blir jeg kjempeglad!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Ny serie på øret og strikket en genser -

  2. Den genseren er sååå fin, Anja!
    Jeg er så stolt av deg!! Du har vært så flink!

    Som jeg skrev sist: jeg legger inn bestilling på en genser når du plutselig ser du har tid. Den er kjempefin! Og fargen kledde deg veldig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.