Nordlys over Fugløya

maleri-akryl-nordlys-ida-holt-fugløya-gildeskål

Nordlys. Endelig hadde helgen kommet for at Ida skulle delta på et høyst etterlengtet kurs. Jeg har hørt om at man ikke skal selge skinnet før bjørnen er skutt…. men i dette tilfelle var maleriet solgt før lerret var kjøpt.
Motivet er Fugløya i Gildeskål kommune som bader i nordlys malt med akryl på lerret (60×80 cm). 

Ida fikk mange bilder. Hun studerte dem og så pekte hun bestemt. “Det er dette” sa hun. “Fugløya med snø på” fortsatte hun. Og så dro hun ut det ene elementet hun ønsket og lot nordlys bade i havet mens snøen lavet ned en stille vinternatt i Gildeskål kommune.

Foto: Laila Didriksen

I skrivende stund har maleriet begynt sin reise nordover. Det skal hjem til en vegg som har stått tom og ventet i flere måneder allerede. Hun har malt fjell og bjørk, og neste kurs med Enver Gashi er kropp! Det er bare å glede seg til fortsettelsen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Nordlys over Fugløya -

  2. Det er helt fantastisk!
    Ikke at jeg vet om det ligner- men det er helt utrolig utført! Har sagt det før og sier det igjen! Jeg tar sv meg hatten for talentet til den jenta der, altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.