#NationalSpaghettiDay

I følge min bonus Veronica er det i dag “National Spaghetti Day” så du kan jo kanskje gjette en gang hva som blir laget i Kosekroken i dag. Jeg er jo fjasete, jeg feirer alt som feires kan (men ikke nødvendigvis med vin). Ida laget spagettisaus i romjulen, opprinnelig laget av min mor til meg, oppskrift på den er som følger:

En løk stekes med en pakke valgt kjøttdeig (hos oss ofte kylling) og fersk sopp. Hell over en kartong fløte (3dl) og ett glass tomatpuré. Rør rundt, salt og pepper, spis. Det kan jo nesten ikke lages enklere. Barnevennlig smak. Kjappere enn Toro. Jeg tilsetter gjerne fersk basilikum og parmesan men jeg er jo en gærning “som liker sånt gress” i følge avkommet.

Hvordan lager du din favorittsaus til spagetti?

#NationalSpaghettiDay

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Det gikk meg hus forbi idag, men lover å lage spagetti imorgen! Feirer da, jeg!

  2. Søren, trodde ikke det var før i morgen. (Men med to liter sur melk og tre egg hvor skilling av plomme og hvite gikk skeis i kjøleskapet blir det nok pannekaker til middag likevel)

    Spagettisausen hørtes nydelig ut! Hos oss går det mest i ketchup.

    • @abelone: kan jo hende de liker den sausen. Tror enda ikke noen barn ikke har likt den? Pannekaker er supergodt, det er alltid en vinner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.