Nå har vi tid!

Til å tørke ting på badet. Eller kanskje helst ute. Jeg skal vaske snorene i dag å starte utetørk neste soldag. Det er visst ikke så dyrt å bruke tørketromme. De som har nok penger tenker nok neppe på det. Men jeg gjør.

Men en ting jeg elsker er faktisk lukta av utetørket tøy. Så da fokuserer jeg på det isteden for at jeg sparer penger. Kanskje det bare er jeg som er rar. Men jeg tenker, en krone her og en krone der…. og tørker klær på snor når jeg har tid.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Nå har vi tid! -

  2. … jeg vet jeg burde gjøre det også.
    Men jeg stapper fortsatt alt i tørketrommelen.

    Men jeg tenkte på deg her om dagen da jeg luftet dyner. Og jeg tenkte at du ville vært litt stolt av meg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.