<

Nå blir jeg garantert lurt….

“Grow Gorgeous er en innovativ hårpleieserie som gir sterkere hårvekst. Det gir deg sunnere, sterkere og mer skinnende hår. I stedet for å bruke sulfater og sterke vaske- og rensemidler som skader håret og irriterer hodebunnen, er Grow Gorgeous opptatt av tre ting: Ikke gjør skade, beskytt håret for ekstern skade og stimuler hår og hodebunn.

Serien består blant annet av nyskapende balsam for blondiner og brunetter. Med denne blir shampoo unødvendig!”

Vaske håret med en vaskebalsam, mykt hår som vokser raskere? Jeg fant rabattkode. Jeg får enten Trumf eller Kickback på ordren (to slike tillegg man kan registrere) og betalte 166 kroner for herligheten på Lookfantastic. Jeg testet den for første gang i går. Og jeg tror håret likte den? Men da er det bare å vente å se, da… etter litt tid. Det skal ikke stå på hverken innsats eller vilje til å prøve noe nytt.

“Grow Gorgeous 11-i-1 Cleansing Conditioner er formulert med et 28,1% aktivkompleks og kombinerer skumløa rensing med dyp balsamering som revitaliserer håret og balanserer hodebunnen i ett enkelt trinn. Cleansing Conditioner tilbyr 11 fordeler og har en tekstur som er lett som luft og ikke vil tørke ut håret eller strippe det for naturlige oljer.

Dette multi-tasking produktet er designet for å forbedre glans, skinn og glatthet og reduserer også krus og flyvehår, gir volum og fukter håret og hodebunnen og etterlater lokkene dine proppfulle av vitalitet, selv etter første gangs bruk. Den er et perfekt tillegg til din hårpleierutine og er skånsom nok til daglig bruk og passer for alle hårtyper. – L.M.

Bruksanvisning: Påfør en generøs mengde (omtrent samme mengde du ville bruke av den vanlige sjampoen eller balsamen din) i vått hår. Masser inn i hodebunnen og glatt gjennom lengdene. La virke i ca tre minutter. Skyll grundig.”

I mellomtiden har jeg lært “tanteungen” min å flette. Søk på “pull-through braid” og du får opp mange bruksanvisninger og videoer.

Hva skjedde med været?
15 år - hvordan forbereder man dem?

5 thoughts on “Nå blir jeg garantert lurt….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.