Mitt favorittbrød jazzes opp

Jeg elsker oppskriftene fra “Bakeriet i Lom.” Grovbrødet har jeg bakt så mange ganger at jeg egentlig kan oppskriften i hodet. Denne gangen slang jeg oppi en gulrot i deigen. Det ble knallgodt og det kommer jeg til å fortsette med.

Så nå har jeg fire brød i fryseren, ferdig oppskjært, klart til bruk. Jentene elsker dette brødet. Det er grovt men ingen fare for at man ødelegger tennene underveis.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Mitt favorittbrød jazzes opp -

  2. Gulrotbrød er sååå digg! Og saftig ?
    Kan tenke meg at dette smakte himmelsk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.