Mandag 12.juli

Mandag 12.juli #hjemmeferie

Og for en dag den kaffekoppen startet, jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne.

Deilig temperatur. Nystekte vafler. Selvplukkede blåbær med is til forrett. Reker og nystekt loff til hovedrett for min del. Båndspagetti, pastasaus og hvitløksbrød til jentene. Mye tid med alpakka og ren dyreterapi.  Natursti, skogstur og rusking i håret av nysgjerrig cria (baby alpakka).

Og nå har jeg mer roen. For første gang på mange uker har jeg funnet frem strikketøy. Jeg la vekk alle tanker. Hørte bjellene til kuer bak meg. Kveldssola i ansiktet. To blide og fornøyde jenter rundt meg. Da spiller det ingen rolle at vi bare dro 20 minutter hjemmefra.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.