Lydbøker

Lenge siden jeg har hørt på lydbøker nå. Er oftest et sommerfenomen for min del. Dette fordi jeg ikke liker å ligge i sola og lese. Det er klønete. Lydbøker er også genialt på sykkel.

Uansett, via Likenshare har jeg fått tilbud om å teste Storytel:

Alle medlemmer av Likenshare kan nå laste ned og prøve Storytel gratis i 30 dager. Du kan lytte til et ubegrenset antall bøker i prøveperioden og kan ha opptil 5 bøker i offline-modus samtidig.

Storytel er en tjeneste som gir deg tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen din. Les eller lytt til alt fra bestselgere, prisbelønte kriminalromaner, fantastiske fortellinger eller mektige biografier.

Om du vil teste ting, helt gratis, er det bare å melde seg opp som testpilot. Vi har testet mye rart opp igjennom tidene. Men nå er det altså lydbok. Har du noen titler du vil anbefale? Sleng en kommentar under, da vel?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Bøkene av jussi adler-Olsen er bra:). Start med kvinnen i buret…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.