Luscious Lips – antiage gloss

//Annonse//

Luscious Lips har blitt en bestselger i salongen og inneholder patenterte Kollagen Boostere og anti-oxidanter, peptider og Vitamin C, K og E som effektivt minimerer uttrykket av leppelinjer, forbedrer lepppekonturen og tilbakefører ungdommeligheten på leppene.

Altså, hva er det ikke å like ved dette? Jeg har ikke sprøytet noe inn i mine lepper, men denne kan man bruke like mye som pleie etter en slik innsprøytning som for å ta vare på det man ble født med.

I motsetning til mye annet jeg har prøvd smaker ikke denne vondt. Den spises heller ikke opp med en gang og tåler at du faktisk puster uten at den er “all over the place.”

Den prikker lett, virker nesten litt avkjølende, og denne kan du trygt kjøpe om du er på jakt etter en ny lipgloss. De har den i mange farger, og jeg følte meg skikkelig fresh med denne! Fargen jeg bruker heter “Magenta” (fargekode 333).

Og hva passer vel bedre på Valentines bedre enn kysseklare lepper?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Luscious Lips – antiage gloss -

  2. Den fargen kledde du skikkelig!
    Kisseble Liss ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.