Litt søtt til belønning

Dagens gjærbakst ble boller. En deig basert på 500 gram mel passer perfekt i brødmaskinen. Bare helle alt i en bolle, trykke på en knapp og så er deigen ferdig eltet og forhevet etter halvannen time.

Det er jo ikke noe å si på dette resulatet? Temperaturen i maskinen skal jo holde seg optimal og uten trekk. Resultatet ble to glade tenåring og tre mager som er fulle av bolle!

Og vi må bevege oss mye, fordi vi spiser gode måltider i disse tidene. Vilde tok bilde av frokostgrøten sin og sendte til noen i klassen…. men den var virkelig god med banan og blåbær. Spagetti med kjøttsaus til middag. Vi klager ikke!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Litt søtt til belønning -

  2. Magisk maskin!!
    Hva heter den?

    Jeg har sett meg ut en matrobot, som jeg har skikkelig lyst på. Helt til jeg så prisen! (Eller jrg har jo fortsatt lyst på den, jeg har bare innsett at den aldri kommer hjem hit ?)

    Boller er så deilig og disse skulle jeg gjerne stappet i munnen! (Som alt annet du disker opp med)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.