Kvinnedagen og noen tanker rundt

Tanker rundt kvinnedagen

Tanker rundt kvinnedagen

Det er mange som har delt flotte dikt, bilder og “inspirational quotes” på Facebook i dag. Jeg burde kanskje lastet opp ett slikt selv. Takket de som gikk før meg, prise de som står med meg og tagget jentene mine for fremtiden sin del. Men jeg får det ikke helt til.

Jeg er ikke 100% bitterfitte (ja, det er et ord). Jeg sier ikke at kvinnedagen er utdatert, jeg har ikke lyst til å bli jaget av “en gjeng med flagrende pupper og blafrende vaginaer” langs E6, men jeg håper at alle damer og menn jobber for sine kampsaker (og barn) hele året. Til orientering har jeg lest disse omtalene av kvinneforkjempere skrevet av både menn og kvinner før meg.

Både Anja og Ajna (min onde tvilling) har mange ulike syn på livet. Men en ting deler de. Man sier i fra når skoen trykker. Med en gang. Som for eksempel med “TNT budbil vs dame full av krutt.”

Jeg har nå snakket med en fantastisk mann fra TNT kundesupport som la seg helt flat, vi drodlet også litt rundt ulike løsninger på serviceløsning for privat- og bedriftskunder før vi avsluttet i en svært hyggelig tone. Han gjorde ikke dette fordi det var hverken kvinnedag eller pupper i bildet.

Han behandlet meg slik vi alle burde behandlet hverandre hver eneste dag. Som et menneske. Jeg er rollemodell hele året. Jentene ser opp på meg ikke på min Facebook- vegg. Så si i fra, og la ungene se det, vis med handling det du også skriver med ord.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Gratulerer (selv om jeg syns det Høres litt rart ut) med kvinnedagen igår, du vakr kvinne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.