TNT budbil vs dame full av krutt

TNT budbil vs dame full av krutt

Tapt anrop: 11:46
Tapt anrop: 12:15
Ringer tilbake: 13:21

 

TNT budbil vs dame full av krutt

Anja: Hei, det er Anja, jeg har fått to tapte anrop i fra deg i dag.

Mann: Hei, hvor er du?

Anja: Jeg er på jobb.

Mann: Jeg har prøvd å ringe deg to ganger.

Anja: Jeg ser det, det er derfor jeg ringer deg tilbake. Jeg er akkurat tilbake fra møte. Hva gjelder det?

Mann: Jeg skal levere en pakke til deg.

Anja: Det er trygt hos oss, du kan bare legge igjen foran døra eller gå opp en etasje. Der bruker det å være folk.

Mann: Nei, det kan jeg ikke. Nå har jeg kjørt.

Anja: OK, når kommer du tilbake?

Mann: Det vet jeg ikke. Du var ikke hjemme.

Anja: Nei, jeg har en jobb jeg må være på. Har dere sendt ut noen form for varsel om at det ville ankomme en sending i dag?

Mann: Vet ikke.

Anja: Hvor er pakken fra?

Mann: Vet ikke. Nå er jeg i Oslo. Pakke bak i bil.

Anja: Men så flott, jeg jobber på Helsfyr. Jeg er her til halv fire. Du kan komme innom når du vil frem til det.

Mann: Nei, det kan jeg ikke. Kan du møte meg på Elkjøp klokka tre?

~ Dagen har vært passe bedriten, jeg har timer til gode og tenker avspasering funker i dag~

Anja: OK.

15:00 Ankomst Elkjøp. Har med meg en kaffe. Snakker i telefonen. Prøver puste med magen.

15:25 Jeg etterlyser sjåfør – får spørsmål om jeg kan komme til Voldsgata i Lillestrøm. Bekrefter og kjører (i fokkings kø gjennom hele fokkings Rælingstunellen, har ikke folk en jobb å være på?).

~ Plukker Ida opp på veien~

15:48 Ankommer Lillestrøm, ringer for å spørre hvor han befinner seg.

Mann: Nå må du slutte å mase, jeg kommer etterpå.

 

Og det var da det ble svart. Beksvart. Hovedsikring? POFF!

 

Anja: Du ber meg ta fri fra jobb for å lette din jobb, jeg møter opp til avtalt tidspunkt og du gir meg ikke noen beskjed videre før jeg spør. Du ber meg kjøre til Lillestrøm, noe jeg også gjør, og så er du ikke her heller. Nå spør jeg deg for siste gang, når er du her.

Mann: Jeg kommer om 20 minutter kanskje. Jeg skal på Coca Cola nå (til orintering ligger denne rett ved første møtepunkt som var Elkjøp i Lørenskog).

Anja: Du skal hva for noe? Hvorfor i helvete (innrømmer banning) ber du meg kjøre til fokkings (ja, igjen) Lillestrøm når du kjører den helvetes (har du først driti i baret og gått på en smell, få mest ut av dagen) bilen rundt i Lørenskog? Attpåtil er du sur, gretten og svarer frekt. Nå kjører du til Coca Cola og du står der til jeg kommer. Det er nemlig kø igjennom hele den forpulte (jada, har lagt på mange penger i bannekassa i dag) tunellen at du kan bare drite i (den er innafor) at jeg står her og venter på deg. Ferdig.

~ I baksetet sitter Ida og leer ikke på et øyelokk~

Ankommer Coca Cola og finner ingen budbilsjåfør. Ny melding.

Anja: Hvor er du?

Mann: Jeg er i E6. Kommer.

Anja: Er du langt unna?

Mann: 5 min

Det tok ikke fem minutter for å si det sånn. Han gadd ikke gi beskjed denne gangen heller. For jeg har faktisk forståelse for at ting skjer men da gir du for faen i meg beskjed når du vet folk venter. Normal folkeskikk. Og når han kommer fortsetter han å bitche som en dame i overgangsalderen og jeg fikk nok engang mulighet til å uttrykke meg verbalt om hva jeg syntes om folk som han i en servicebransje. Han fikk også karrieretips på veien. Det inkluderte en stekespade, svett burgerost og varmt kjøkken, med følgende beskjed:

Jeg håper du får beskjed om at du har fått en klage av din overordende, da jeg faktisk mener at man skal få både ris og ros når man har gjort en jobb fra sin leder. Jeg har nå brukt halvannen time på å få hentet en pakke jeg har betalt for å få levert på døra. Når du attpåtil oppfører deg som en dass (ser jeg kunne pyntet litt og sagt toalett, men jeg tror ikke det ville hjulpet) er jeg ikke engang litt i tvil på om jeg skal sende den klagen. Men uansett, klagen fra sjette mars er i fra meg. På en annen side, sånn som du har oppført deg i dag er jeg neppe den eneste.

Jeg er faktisk egentlig ganske snill. Tålmodighet er også en av mine superkrefter. Det var bare litt som lommeboka før lønn. Det var tomt.

Men gårsdagen ble bra. Ble både middag, klesvask og lekser. Og litt mindre banning….

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Jeg. Elsker. Deg!
    Jeg digger at du sier så klart og tydelig fra Anja!

  2. ????
    Bra du setter skapet på plass Anja! Når DU sier ifra, da er det med det rette! For en tulling!

    Jeg må innrømme at jeg lo litt også og er glad jeg ikke er mannen ???
    Godt dagen ble bra så fort pakken var i hus! Hva var det i pakken? Ble nysjerrig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.