Kort uke, lang helg?

Denne uken starter på en tirsdag. Jeg kommer til å henge en dag etter… hele uka! Pinsen har gitt oss godt vær, tid i sol med lett krimbok på øret og nettbrettlesing av litt tyngre stoff i sofaen. Jenter har vært sosiale hver dag med venner i større og mindre grad (bortsett fra i går, da trakk vi egentlig mest pusten før en ny uke).

Frisør i dag, det må jeg ikke glemme. Det ville vært helt typisk meg. For det er jo mandag i hodet mitt. Ellers er det ikke stort som skal gjøres før søndagens “grand finale” for min del.

Pinsen, oppsummert versjon

Jeg har sett i fugleperspektiv på noen mennesker hjertet mitt banker ekstra for. Min indre, onde tvilling har også fått kjørt seg litt. Ajna, som hun heter, har nok bakrus ut morgendagen. Anja derimot, må på avbrusning med Vilde. Frem med vannflaska, dette har gått helt over styr.

I tillegg jobbes det med et par tyngre innlegg. Vinklingen er alltid det vanskeligste i de tekstene hjertet banker litt ekstra. Men det handler om å føle seg ensom når man er med andre, om å være et sted man ikke føler seg hjemme.

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Kort uke, lang helg? -

  2. Det er litt deilig med slike uker også. Pinsa har vært fantastisk =)

  3. Jeg var helt skråsikker på at det var torsdag og idag og må innrømme jeg ble litt sett ut da Robert stod på sitt og sa «nei, det ER fredag» ?

    Hvor ble uken av?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.