Kolonial rabattkode: takk meg senere

kolonial-rabattkode

De ukene jeg har jentene forbereder jeg meg ekstra. Da forsøker jeg sette meg ned i løpet av lørdagen for å planlegge kommende uke.

Ukeplanen på kjøleskapet oppdateres med planer. Jeg kikker i kjøleskap og fryser, planlegger middager og skriver opp i planen. Det jeg mangler plottes inn på Kolonial.no (linken gir deg kolonial rabattkode på 300 kroner) og bestilles med levering på søndag.

Søndagen lager jeg gjerne det jeg kan slik at ukens middager er helt eller delvis klare. Gryter, ovnsretter, skrellinger og supper kan fint stå noen dager i kjøleskapet. For døgnet har kun 24 timer. Jeg jobber 100%. Jentene trener og har lekser. Løsningen heter ikke boksemat og Grandiosa. Løsningen er planlegging.

kolonial-oversikt

Og annenhver søndag er det litt julaften i Kosekroken. Da kommer det, som regel en kar, med trilletralle full av poser. Brus, melk, doruller, fisk, grønnsaker og grønnsåpe. De har uten unntak vært blide selv om jeg ser de svetter opp langs ryggen.

Hvis du vil prøve dette, å spare penger, kan du bestille for over 600 kroner og motta 300 kroner avslag med kolonial rabattkode. Gå inn via denne linken og spar penger du også. For ikke bare kan du handle for 600 kroner og betale kun 300 kroner. Du kjøper ikke alt det andre rælet i butikken som frister når du er sulten.

Du kan takke meg senere!

Det er et par ekstra fordeler med å bruke denne tjenesten. Du sparer tid. Sjekk selv hvor lang tid du bruker i butikk inkludert transport på en uke. Den tiden kan du for eksempel bruke på å lage bedre mat, se en film, ta deg et bad eller gå en tur.

Du sparer kroppen din for løft. Det betyr mye for min helse å slippe løfte alle disse posene mer enn 5 meter. Noen ganger blir de faktisk levert på benken også, om jeg ber om det.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Kolonial rabattkode: takk meg senere -

  2. Var veldig entusiastisk de første gangene, men da jeg opplevde at det manglet varer(og ja, dette ble trukket ifra slik at jeg ikke betalte) hver eneste gang så ser jeg ikke poenget. Middag uten middag, og frokost uten juice og sånn blir veldig trist…. Hvis Kolonial.no hadde varslet om at vare var utsolgt til kundene og latt oss få velge erstatning så hadde jeg blitt glad? Jada, har også meldt ifra til kundeservice om dette.

    • @Vigdis: Jeg har til dags dato faktisk ikke manglet varer. Og siden jeg bruker denne som handleliste og skriver opp fortløpende kan jeg bekrefte at de nå ikke sender inn bestillingen om ikke varen er på lager. Noe som irriterer meg da jeg må gå tilbake for å finne ønsket vare og bytte den ut eller slette den. Så den har de i hvert fall fikset! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.