Kjøring, sol og skogstur

Endte opp på en frem og tilbake dag. Vilde ble levert med sekk stappet av mat og drikke. Seks timer med trening, man trenger litt mer enn en banan da…. Kunstneren fikk migrene, så Ida gjorde lekser isteden.

Jeg byttet inn saker og ting (fordi man skal ikke ha mer enn man trenger), kjørte Ida som skulle møte venninne og bokstavelig talt løp ut i skogen. Det ble kjip middag i dag, synes sikkert noen, hjemmelaget fiskegrateng. Jeg spiste. Ungene spiste. Nå er det godis.

Jeg sitter fortsatt usminket med luesveis, kun avføringsolje på vippene og i ull. Vilde ble prioritert i dusjrekkefølgen og det er helt greit. Jeg elsker å dasse rundt i ull så jeg lider ingen nød.

Nå sitter jeg og planlegger ukeplanen for neste uke. Salmalaksen ble utsatt sist ego- uke, så jeg tenker vi restarter ett par menyer derfra uken som kommer…. og så skal jeg prøve meg på ett nyttårsforsett’ish forsøk. Frokost!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Skogen! Løsningen på nesten alt!

  2. Avføringsplje på vippene? Whaaaat?
    Det har jeg aldri hørt om! For å fjerne mascara?

    • @Linn: De kjente bloggerne kaller det selvsagt ikke det. De bruker Castor Oil. Hahaha, høres så mye bedre ut, gjør det ikke? Og nei, ikke for å fjerne men for å styrke/ pleie vipper. Jeg er innmari forfengelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.