Kjøkkenskuffen – i dag skal du til pers!

Kjøkkenskuffen med redskaper ser ut til å være synderen blant skuffene hos mange. Også i Kosekroken. Den roteskuffen skulle til pers, altså. Bestikk har sånne fine rom som passer perfekt, men redskaper er bokstavelig talt litt mer flytende hos meg.

Jeg har ikke tenkt å stå på et kjøkken med ei gryte i rumpa, ruller i håret og rope at jeg er kåt.

Anne-Kat. Hærland
Kjøkkenskuffen
Kjøkkenskuffen

Rydd kjøkkenskuffen (e)

 1. Ta ut alt innhold
 2. Vask skuffen
 3. Kast ting som er ødelagt
 4. Legg tilbake det du bruker daglig/ ofte i skuffen
 5. Gi bort, eller kast, det du ikke bruker

Her kan du fint bruke Flylady når du skal rydde. Og når alt skal tilbake må du gjerne ta deg en tur på Pinterest for enda mer inspirasjon. Der kan jeg bli sittende i timevis å drømme!

En frokost på kjøkkenet
og kaffen koker
Du har søvn i øyet
og håret i floker
God morgen!

Ole Paus

PS. Pepperkakeformene ble nå lagt sammen med julepynten. For de bruker jeg jo kun i desember. En ting mindre i skuffen. Tataaa! Som Abelone sa, det er så slitsomt å tenke logisk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

 1. Åh….de skuffene! Jeg kjenner til det. Ikke bare skuffer heller. Skap også. Noen ganger lurer jeg på om jeg har for mye greier, eller for lite plass.

 2. Uff, måtte du minne meg på dette. Jeg har mange skuffer på kjøkkenet som hadde hatt behov for våde vask og opprydding. Heldige deg som er i gang.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 3. Markus har daglig opprydding i kjøkkenskuffene, spesielt den med bestikk. Gjett hvor han hadde gjemt stort sett alle t skjeene? Under oppvaskmaskinen og i fryseren ?

  Hadde et skikkelig raid på hele kjøkkenet i sommer. Kastet myyye og fikk bedre plass. Trenger man 5 brødkniver? (Når man deler brødet i butikken)? Trenger vi 10 kjøkkensakser? Nope …

  Bare å sette i gang å rydde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.