Jeg lurer ungene ut av senga med vafler!

“Goooooooood mooooooorgen! Har dere sovet godt? Det er nystekte vafler og morgen- te fra Pukka klart” sa jeg på mandag. Det var grynting bak gardinene som tilsa at beskjeden gikk sakte inn i et par sovetrøtte tenåringer. Det var en begynnelse.

En god start på dagen kan være en klem, legge seg inntil noen, lukten av kaffe, et vennlig ord eller en god frokost. Jentene er alltid litt enklere å få opp om de ikke har dårlig tid. Om jeg i tillegg kan friste med noe ekstra er det litt enklere å slepe en hormonbefengt kropp ut av dyna.

Hva er dine luretriks?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg lurer ungene ut av senga med vafler! -

  2. Vafler ja, godt tips! Skal ta med meg til mine er større 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.