Hva skjedde med været?

Jeg fikk høre det skulle regne på mandag. Jeg sjekker www.pent.no og det bekrefter regn. I går kveld sjekker jeg igjen, jeg har en hvitvask som skal tørke. Appen sier:

Det blir dritfint vær, kanskje litt nedbør klokka 18:00.

Jommen sa jeg smør. Ute ble det plutselig svart. Og det drypper fra oven. Klokka er 10:15 lissom. Dette “gjettometeret” til meteorologene er virkelig helt ute av sync. Kanskje det har smeltet i varmen? Det er sikkert ikke dimensjonert for denne langvarige høye temperaturen.

Men kroppen min sier tommel opp til grått vær i dag. Jeg er svidd på enkelte deler av kroppen. Naturen trenger en skikkelig skyllebøtte nå. Men jeg har fortsatt en hvitvask ute på snora. #fokk

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Sorry, det var jeg som kom hjem i natt og tok med litt regn fra Island. Dårligste sommeren der på mange år visstnok. Hørtes ut som det begynte å bli litt krise her hjemme. (Det er i alle fall ikke mye håp for hagen min etter to uker borte… )

  2. Pingback: Hva skjedde med været? -

  3. Haha, har nok smelta i varmen 🙂 her har størstesnupp og pappaen reist til Sommarland, så jeg og mellomstemann skal lage hytte av tepper i hagen til regnet kommer ?

  4. Jeg jublet for litt gråvær idag!
    Har ikke regnet mer enn et par dråper her, mne kunne ønske himmelen åpnet seg skikkelig. Jeg digger lukten av regn!

    Men imorgen er det meldt soooool igjen, så får vi se om værgudene ønsker at meteorologene skal ha rett ☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.