<

Hva skjedde med været?

Jeg fikk høre det skulle regne på mandag. Jeg sjekker www.pent.no og det bekrefter regn. I går kveld sjekker jeg igjen, jeg har en hvitvask som skal tørke. Appen sier:

Det blir dritfint vær, kanskje litt nedbør klokka 18:00.

Jommen sa jeg smør. Ute ble det plutselig svart. Og det drypper fra oven. Klokka er 10:15 lissom. Dette “gjettometeret” til meteorologene er virkelig helt ute av sync. Kanskje det har smeltet i varmen? Det er sikkert ikke dimensjonert for denne langvarige høye temperaturen.

Men kroppen min sier tommel opp til grått vær i dag. Jeg er svidd på enkelte deler av kroppen. Naturen trenger en skikkelig skyllebøtte nå. Men jeg har fortsatt en hvitvask ute på snora. #fokk

Hva er det de ser? Hva er det som skjer?
Nå blir jeg garantert lurt....

8 thoughts on “Hva skjedde med været?

  1. Sorry, det var jeg som kom hjem i natt og tok med litt regn fra Island. Dårligste sommeren der på mange år visstnok. Hørtes ut som det begynte å bli litt krise her hjemme. (Det er i alle fall ikke mye håp for hagen min etter to uker borte… )

  2. Tilbaketråkk: Hva skjedde med været? -
  3. Haha, har nok smelta i varmen 🙂 her har størstesnupp og pappaen reist til Sommarland, så jeg og mellomstemann skal lage hytte av tepper i hagen til regnet kommer 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.